Gündem Haber Girişi : 23 Ağustos 2014 15:10

Erzurum'da miras kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 3 yaralı...

Erzurum'da miras kavgası kanlı bitti: 1 ölü, 3 yaralı...
Erzurum'un Tortum ilçesinde akrabalar arasında miras tartışması yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum'un Tortum ilçesinde akrabalar arasında miras tartışması yüzünden çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre; Erzurum Tortum ilçesine bağlı Kaledibi köyünde meydana gelen olayda amca çocukları A.D ile M.D arasında arazi meselesi nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede silahlı kavgaya dönüştü. Silahlı kavgada A.D isimli şahıs pompalı tüfekle M.D ve oğulları F.D., F.D'nin üzerine ateş etmesi sonucu M.D, olay yerinde hayatını kaybetti. Olayda F.D ve F.D başından ve göğsünden hafif bir şekilde yaralanırken, kardeşini öldüren A.D ise intihar etmek amacıyla silahla kendisine ateş ederek yaralandı. M.D.'nin cenazesi Tortum Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, yaralılar Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. Polis olayla ilgili tahkikat başlattı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.