Gündem Haber Girişi : 07 Kasım 2018 16:20

Erzurum Valisi Okay Memiş'ten Başkan Sekmen'e övgü...

Erzurum Valisi Okay Memiş'ten Başkan Sekmen'e övgü...
Vali Memiş, "Takip ettiğim kadarıyla Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımızın büyük hizmetleri var. Kente bir vizyon geldiğini gözlemleyebiliyoruz” dedi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile Erzurum Valiliği'ne atanan Erzurum Valisi Okay Memiş, karşılama töreni sonrası gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhuriyeti kuran şehir Erzurum’da görev yapmaktan ötürü onur duyduğunu ifade etti. Erzurum’un kadim bir kent olduğunu ifade eden Vali Memiş, kentteki değişimden ötürü Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’den övgüyle bahsetti. Erzurum Valisi Memiş, “Bu şehirden bir şeyler almaya gelmedik. Bu şehre bir şeyler vermeye geldik. Erzurum’daki tüm vatandaşlarımızı kucaklamaya gayret edeceğiz. Bir üniversite şehri olduğumuzu biliyoruz, yaşanabilir bir şehir olduğunu da çok iyi biliyoruz. Takip ettiğim kadarıyla Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımızın büyük hizmetleri var. Kente bir vizyon geldiğini gözlemleyebiliyoruz” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.