Gündem Haber Girişi : 15 Mayıs 2018 13:12

Erzurum’da tekme tokatlı kavga

Erzurum’da tekme tokatlı kavga
Erzurum’da uyuşturucu madde kullandığı ve çevredeki vatandaşlara rahatsızlık verdiği ileri sürülen şahıs, dört kişi tarafından tekme tokat dövüldü.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum’da uyuşturucu madde kullandığı ve çevredeki vatandaşlara rahatsızlık verdiği ileri sürülen şahıs, dört kişi tarafından tekme tokat dövüldü. 
Olay, Erzurum’un Yakutiye ilçesi Kongre Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, uyuşturucu hap kullandığı ve çevredeki vatandaşlara rahatsızlık verdiği ileri sürülen şahıs önce tartıştığı bir kişinin saldırısına uğradı. Daha sonra araya vatandaşların girmesiyle durum sakinleştirilmeye çalışıldı. Bu sırada olaya karışan üç kişi daha tekme tokatlı saldırıda bulundu. Linç edilmek istenen genç adam, vatandaşların müdahalesiyle saldırganların elinden kurtarıldı. 
Tekme tokat saldırıda bulunan dört kişi olay yerinden uzaklaşırken dayak yiyen şahıs da bir süre bekleyip yoluna devam etti. 
Olayla ilgili davacı, şikayetçi olmadığı için herhangi bir adli işlem yapılmadığı öğrenildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.