Gündem Haber Girişi : 01 Aralık 2016 14:19

Engelli Öğretmenlere müjdeli haber Ilıcalı'dan geldi

Engelli Öğretmenlere müjdeli haber Ilıcalı'dan geldi
Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, bu kez de atanamayan engelli öğretmenlerin duygularına tercüman oldu.
EKSİ25HABER / ERZURUM -    Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, bu kez de atanamayan engelli öğretmenlerin duygularına tercüman oldu. 
Geçtiğimiz haftalarda Ilıcalı'nın meclisteki odasına giden engelli öğretmenler, atamalarının yapılması için Milletvekili Ilıcalı'dan talepte bulunmuştu. Engelli öğretmenlerin bu talebini Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a ileten Ilıcalı, duruma gösterdiği hassasiyetten dolayı Bakan Yılmaz'a teşekkür etti.
Geçtiğimiz haftalarda bir grup engelli öğretmen Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'yı Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki odasında ziyaret ederek, atamalarının yapılması için Ilıcalı'dan talepte bulunmuştu. Engelli Öğretmenlerin bu talepleri üzerine harekete geçen Ilıcalı, durumu Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'a iletti. Bakan Yılmaz'ın duruma büyük bir hassasiyet gösterdiğini belirten Ilıcalı "Bakanımız konuyu hemen ilgili bürokratlarla görüştü ve o anda bana 2017 yılı Şubat ayı içerisinde atama olacağının müjdesini verdi." dedi. Bu müjdeli haberin ardından, Milli Eğitim Bakanlığı'nın yasası görüşülürken Bakan Yılmaz'a teşekkür etmek için Mecliste söz alan Milletvekili Ilıcalı "Değerli Bakanım öncelikle, bundan önce yaptığımız bir görüşmede atanamayan engelli öğretmenler için vermiş olduğunuz müjdeyi bu öğretmenlerimiz ile paylaştım. Bu müjdeli haber bin 500 öğretmen adayını çok sevindirdi. Atanamayan öğretmenlerin atamasında gösterdiğiniz hassasiyet için sizlere çok teşekkür ediyorum." diye belirtti. Atanamayan engelli öğretmenlerin TBMM'de ki sesi olan Milletvekili Ilıcalı, engelli öğretmenlerin atamalarının şimdiden hayırlı olması temennisinde bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.