Gündem Haber Girişi : 17 Temmuz 2019 15:23

Doğu Anadolu PERDER’in başkanlığına işadamı Murat Söylemez seçildi

Doğu Anadolu PERDER’in başkanlığına işadamı Murat Söylemez seçildi
Türkiye Perakendeciler Federasyonu Genel Başkanlığı’na seçildiği için PERDER’de ki görevinden ayrılan Ömer Düzgün görevini düzenlenen basın toplantısıyla Murat Söylemez’e devretti.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Türkiye Perakendeciler Federasyonu Genel Başkanlığı’na seçildiği için PERDER’de ki görevinden ayrılan Ömer Düzgün görevini düzenlenen basın toplantısıyla Murat Söylemez’e devretti. Devir teslim töreninde konuşan Düzgün, milli ve yerli firmalara destek vurgusu yaptı.  Murat Söylemez’in başarılı olacağına inancının tam olduğunu da ifade eden Düzgün, “Başkanlık görevimden dolayı Doğu Anadolu PERDER Başkanlığını dernek yönetim kurulu üyemiz Murat Bey’e devrediyoruz. Murat kardeşimiz aldığı sorumluluğa daha da fazla değer katacaktır. Hayırlı olsun”dedi.

Murat Söylemez ise Ömer Düzgün’e teşekkür ederek, “Devraldığım bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağım. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yerelde ekonomiye güç katmaya devam edeceğiz”diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.