Politika Haber Girişi : 20 Haziran 2019 17:09

Cinisli: İnceliyoruz.... İbrahim Dumlu hesap verecek

Cinisli: İnceliyoruz.... İbrahim Dumlu hesap verecek
İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, "Partim HDP ile aynı istikamete bakıyor" diyerek istifa eden İl Başkanı İsrahim Dumlu'nun iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

EKSİ25HABER / ERZURUM - İYİ Parti Erzurum Milletvekili Naci Cinisli, "Partim HDP ile aynı istikamete bakıyor" diyerek istifa eden İl Başkanı İsrahim Dumlu'nun iddialarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Parti binasında basın toplantısı düzenleyen Cinisli, olayın bir sabotaj olduğunu belirterek, "Aslında bugünkü toplantının en önemsiz konusu istifadır. Bunun partimize zarar vermesi söz konusu bile olamaz. Kendisine inanarak ve güvenerek bu göreve getirdik. Bizim adımızın HDP ile yan yana getirilmesi bile mümkün değildir. Tüm hesapları inceliyoruz. Nereye ne kadar harcanmış, nereden ne alınmış. İnceleme genel merkez düzeyinde de yapılacak. Böyle asılsız iddiaları ortaya atıp gikmek olmaz. İbrahim Dumlu hesap verecek"dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.