Politika Haber Girişi : 16 Mart 2019 23:37

Canan Uçar Karadayı mağdurlarıyla bir araya geldi...

Canan Uçar Karadayı mağdurlarıyla bir araya geldi...
İYİ Parti Palandöken Belediye Başkan adayı Ecz. Canan Uçar, Karadayı mağdurlarıyla bir araya geldi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - İYİ Parti Palandöken Belediye Başkan adayı Ecz. Canan Uçar, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sokak sokak, mahalle mahalle dolaşarak vatandaşların desteğini isteyen Uçar, kahvehane ziyaretlerini de ihmal etmiyor. Bugünde ilçede seçim çalışmalarına yoğunlaşan Canan Uçar, Yenişehir’deki bir kahvehanede Karadayı mağdurlarıyla bir araya geldi. Mağdur olan vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyen Uçar, çözüm için söz verdi. İlçedeki her vatandaşın sorununu çözmek için bu göreve talip olduğunu belirten Uçar, “Bu şehirde hiç kimsenin bir tek vatandaşımızı bile mağdur etmeye hakkı yoktur. Büyükşehir Belediyesi’nin New Cıty konutlarında binlerce vatandaşımızı mağdur ettiği ortada. Bu sorunun çözümü ise İYİ Parti’de. İnşallah Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Mahmut Uykusuz seçimlerin hemen ardından bu sorunu çözecek. Mağdur olan vatandaşlarımız evlerine kavuşacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın”dedi.

Vatandaşlar ise Canan Uçar’a ilgisinden dolayı teşekkür ederek, “Size güveniyoruz. Bizim yanımızda olmaya söz verdiniz. Bizde sizin yanınızda, size destek olmaya söz veriyoruz” dediler. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.