Politika Haber Girişi : 23 Mart 2019 23:33

Canan Uçar: Kadın meclisleri kuracağız...

Canan Uçar: Kadın meclisleri kuracağız...
Seçim çalışmalarına hız veren İYİ Parti Palandöken belediye başkan adayı Canan Uçar, EV’leniyoruz fuarını ziyaret etti. Uçar’ın kadınlara yönelik projeleri seçmenlerden tam not aldı.

EKSİ25HABER / ERZURUM - İYİ Parti Palandöken belediye başkan adayı Canan Uçar, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Kahvehaneleri ziyaret edip, evlere konuk olan Uçar, dün EV’leniyoruz fuarını da ziyaret etmeyi ihmal etmedi. 

Burada vatandaşlara karanfil dağıtıp projelerini anlatan Uçar, görev gelir gelmez kadın meclisleri kuracaklarını açıkladı. Kadın ve gençlerle ele ele verip hayal edilen bir Palandöken’i kısa sürede hakettiği noktaya getireceklerini belirten Uçar, “Her fırsatta söylüyorum. Palandöken’e kadın eli değecek. Hemen kadın meclisleri oluşturup, buna yönelik projeleri hayata geçireceğiz. Kadınlara ve gençlere verdiğimiz değeri herkes görecek. Gerek yeni istihdam kapılarının oluşturulmasında gerekse yeni projelerimizde kadınlar her zaman ön planda olacak. Daha önce de açıkladığım gibi kadınlar evlerinde üretecek biz pazarlayıp onlarında ev ekonomilerine katkı sağlamalarına destek olacağız. Herkesin hayal ettiği Palandöken’i el birliği ile hep birlikte zirveye taşıyacağız”dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.