Politika Haber Girişi : 11 Mart 2019 00:01

Canan Uçar'ın hızına kimse yetişemiyor...

Canan Uçar'ın hızına kimse yetişemiyor...
İYİ parti Palandöken Belediye Başkan adayı Canan Uçar, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçede adım atmadık yer bırakmayan Uçar, esnafın sorunlarını dinleyip, vatandaşlardan destek istedi.

EKSİ25HABER  / ERZURUM - İYİ parti Palandöken Belediye Başkan adayı Canan Uçar, hafta sonu da seçim çalışmalarına hız kesmeden devam etti. Palandöken’de esnafın dertlerini dinleyen İYİ Parti adayı Uçar, Mahallebaşı’nda da vatandaşların sorun ve taleplerini tek tek not alarak istişarelerde bulundu. Şenkayalılar, Kars, Ardahan ve Iğdır derneklerini de ziyaret eden Uçar, taziye evlerine de giderek vefat edenlerin yakınlarını yalnız bırakmadı. 


Palandöken’i şahlandırmak için yola çıktıklarını ve vatandaşların desteğiyle bunu başaracaklarını belirten Uçar, “Palandöken’i kalkındırmak için tüm dernek ve vakıfların görüşlerini alıyoruz. Önemli projelerimiz var. Halkımız bizi başkan olarak görmek isterse kısa sürede Palandöken’de ki değişimi onlara hissettireceğiz. Biz hayal değil, proje üretiyoruz. Bütçemizi beton duvarlara değil, halkımızın fikirlerini alarak hayata geçireceğimiz yatırımlara harcayacağız. Değişim ve dönüşümün mimarı Palandöken halkı olacaktır”dedi.

Kar ve soğuğa aldırış etmeden kapı kapı dolaşıp destek isteyen Uçar, “İYİ Parti’nin politikaları ortada. Bizde ayrımcılık yok. İlçe merkezi bizim için ne kadar değerli ve önemliyse en ücra köyde bizim için aynı değerdedir. Yıldızkent bizim için ne ifade ediyorsa, Maksut Efendi Mahallesi de aynı şeyi ifade ediyor. Mahalle mahalle, sokak sokak değil, topyekün bir kalkınma gerçekleştireceğiz. Palandöken halkı herşeyin en iyisine layık”diye konuştu.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.