Politika Haber Girişi : 11 Mart 2019 23:29

Canan Uçar’dan yoğun mesai

Canan Uçar’dan yoğun mesai
İYİ Parti Palandöken Belediye Başkan adayı Canan Uçar, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

EKSİ25HABER / ERZURUM - İYİ Parti Palandöken Belediye Başkan adayı Canan Uçar, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Abdurrahman Gazi Mahallesi, Üç Küme Evler, Eczacı Kalfaları Derneği ve Palandöken Çay Evi’ni ziyaret eden Uçar, vatandaşlarla Palandöken için hazırladığı projelerini paylaştı.


Palandöken’de istihdama katkı sağlayacak ve  insanların refah düzeyini artıracak projelerle ilklere imza atacaklarını belirten Uçar, herkesin mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşadığı bir ilçe hayali hiç de uzak değil” dedi. Palandöken’de yaşayan her bireye bu ilçede yaşamanın ayrıcalığını yaşatmak  istediklerini ifade eden Uçar, “Palandöken’i karış karış dolaşıyorum. Vatandaşlarımızın en büyük sıkıntısı işsizlik. Dünyanın en önemli projelerini de hayata geçirseniz işsizliğin olduğu yerde huzuru ve refahı sağlayamazsınız. Biz İYİ Parti olarak istihdama destek olacak projelerle geliyoruz. Hedefimizde, amacımız da bu” diye konuştu.


Abdurrahman Gazi Mahallesi, Üç Küme Evler, Eczacı Kalfaları Derneği ve Palandöken Çay Evi’ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiklerini de hatırlatan Uçar, “ Her zaman söylüyorum, Yıldızkent’te yaşayan bir bireye nasıl hizmet gidiyorsa aynı hizmet Üç Küme Evler’e de gitmek zorunda. Çabamız, amacımız bunun için çalışmak. Biz bunu başaracak güç, azim ve kararlılığa sahibiz. Palandöken halkı 31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde göreve bizi layık görürse birçok projemizi çok kısa sürede hayata geçireceğiz. Bugüne kadar hiç kimseye yapamayacağımız bir işin sözünü vermedik vermeyiz de. Her şey Palandöken için” şeklinde konuştu.


 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.