Gündem Haber Girişi : 01 Nisan 2015 12:10

Çakır: Türkiye'yi karanlığa gömemeyecekler...

Çakır: Türkiye'yi karanlığa gömemeyecekler...
AK Parti Erzurum milletvekili aday adayı Hülya Çakır, "Şehit olan savcı Mehmet Selim Kiraz'a yapılan saldırı tüm insanlığa yapılmıştır"dedi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - AK Parti Erzurum milletvekili aday adayı Hülya Çakır, "Şehit olan savcı Mehmet Selim Kiraz'a yapılan saldırı tüm insanlığa yapılmıştır. Karanlık güçlerin Türkiye üzerindeki planları tutmayacak. Terörün her türlüsünü lanetliyorum. Şehit olan Savcımız Mehmet Selim Kiraz'a yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesinin ve milletimizin başı sağ olsun" dedi. 
AK Parti Erzurum milletvekili aday adayı Hülya Çakır Savcı Kiraz'ın şehit edilmesiyle ilgili bir mesaj yayınladı. Çakır mesajında şu görüşlere yer verdi. " Türkiye'de ne zaman ekonomik istikrar, siyasi istikrar, huzur ortamı tesis edilse, karanlık güçler harekete geçerek, bu huzur ve barış ortamını bozmak adına ellerinden geleni yapıyorlar.
Gezi olayları, 17 -25 Aralık operasyonları bu karanlık güçlerin ülkemiz üzerindeki kirli emellerinin en bariz örneğidir. Bu karanlık güçler gün de farklı argümanlar kullanarak, milletimizin huzurunu bozmaya, seçim öncesi bir çatışma ortamı tesis etmeye çalışıyorlar.
Gün birlik ve beraberlik günüdür. Kötü niyetli bu odaklar bilmelidir ki Türk milleti böyle zamanlarda her zaman tek yürek olmayı başarmış, metanetini korumuş ve bu oyunları bozmuştur.
Çok kıymetli savcımız Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edildiği saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu sadece merhum savcımıza karşı bir suç değil, bütün insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. Bu duygu ve düşüncelerle, şehit Savcımız Mehmet Selim Kiraz'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyorum. Teröristleri ve onları meşru gösterenleri lanetliyorum."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.