YAŞAM Haber Girişi : 29 Ocak 2017 02:16

Büyük bir jüri seçti: Türkiye'nin en iyi kış oteli: Sway Hotel

Büyük bir jüri seçti: Türkiye'nin en iyi kış oteli: Sway Hotel
Rehber, Gezgin, Kent Yazarı, TV Programcısı, fotoğrafçı ve gazetecilerden oluşan jüri Türkiye'nin en iyi kış oteli olarak Sway Hotel'i seçti.
Levent Akpınar'ın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Dünyanın en iyi kayak merkezleri arasında bulunan Palandöken'in parlayan yıldızı Sway Hotel Türkiye'nin en iyi kış oteli seçildi.
Aralarında Rehber, Gezgin, Kent Yazarı, TV Programcısı, fotoğrafçı ve gazetecilerden oluşan büyük bir jüri, Uludağ, Kartalkaya, Erciyes, Abant, Nevşehir, Çanakkale, İzmir, ve Palandöken'deki otellerde konakladı. Jüri üyeleri Otelleri pistler başta olmak üzere, fiyat, oda, yemek, müzik gibi bir çok kategoride değerlendirdi. Jüri üyelerini en çok da gece kayağı yapılabilmesi için ışıklandırılmış pistler etkiledi. Tüm bu değerlendirmeleri yapan Jüri üyeleri Türkiye'nin en iyi kış oteli olarak Sway Hotel'i seçti.
Bir çok ulusal gazetenin hafta sonu ekinde manşetlere çıkan Sway Hotel, için jüri üyeleri şu ifadeleri kullandı;
"Uluslararası standartta hazırlanmış, tesise ait kayak pistleri gece kayak yapılabilmesi için ışıklandırılmış. Apres-ski Bar'daki müzik ve kokteyller çok iyi. Serkan Ocak, "Hizmet ve fiyat dengesi açısından bölgedeki en iyi otel" diyor. Tam pansiyon iki kişi 1305 TL"

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.