Gündem Haber Girişi : 09 Nisan 2019 12:43

Bomba gelişme... Sekmen'den ekibine operasyon...

Bomba gelişme... Sekmen'den ekibine operasyon...
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, halktan yoğun şikayet aldığı İstanbul ekibine operasyon yaptı.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, halktan yoğun şikayet aldığı İstanbul ekibine operasyon yaptı. Seçimlerden yüzde 63'e yakın oyla zaferle ayrılan Başkan Sekmen, halktan gelen tepkilere kayıtsız kalmadı ve mazbatasını aldıktan sonra ilk operasyonu İstanbul ekibine yaptı. Sekmen'in isteği üzerine sahada en çok tepki gören isimler olan Genel Sekreter Ali Rıza Kiremitçi ile Genel Sekreter Yardımcıları Ünsal Kıraç ve Selami Keskin ile yollar ayrıldı. Kıraç emekli olurken, Keskin de Beykoz Belediyesi'ne gitti. Kiremitçi'nin görevi ise henüz belli olmadı.

Başkan Sekmen, Genel Sekreter Kiremitçi'nin yerine Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı'yı atarken, Selima Keskin'in yerine Erzurumlu Kentsel Dönüşüm Daire Başkanı olan Murat Altundağ, Ünsal Kıraç'tan boşalan göreve de  Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten Hasan Şahin atandı. 

 

Zafer Aynalı'nın yerine de Makine İkmal Daire Başkanı olan Mustafa Yaşar atandı. Büyükşehir Belediyesinde kadro revizyonunun devam edeceği öğrenildi... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.