Politika Haber Girişi : 18 Temmuz 2020 13:28

Bingöl: Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Bingöl: Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...
DEVA Partisi Kurucu il Başkanı Vahit Bingöl’den ilk açıklama.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Geçtiğimiz gün Genel Başkan Ali Babacan tarafından Erzurum’a Kurucu İl Başkanı olarak atanan Vahit Bingöl yazılı bir açıklama yaptı. Bingöl’ün yaptığı açıklama şöyle;

 

Kader gayrete aşıktır. Gayret bizden takdir Allah’tandır. Siyasi hayatım boyunca, aldığım her görevi bi hakkın yerine getirmek için gayret gösterdim. Kimseyi ayırmadan, ötekileştirmeden, Erzurum’un, Erzurumlunun kalkınması ve refahı için çalıştım. Şehrin meselelerini şahsi meselem bilip, hemşerilerimle Erzurum için dertlendim. Siyasete girdiğim ilk günden bu güne bu zorlu yolda hemşerilerim beni hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Onlar nerede olmamı istedilerse ben orada olmaya çaba sarf ettim.  Dedim ya Kader gayrete aşıktır diye. Aktif siyaset yaptığım dönemde de sonrasında derdim Erzurum oldu. Bu gayret bizi DEVA Parti’si ile buluşturdu.

 

DEVA Parti’si genel merkezinin oluşturduğu komisyon, Erzurum’da bir takım çalışmalar yapmış, STK’larla, Kanaat önderleri ile görüşmüş ve bu görüşmeler neticesinde de şahsıma bu görevi teklif etmiştir. Yüzünü rahmetli Menderes’e benzettiğim, siyaset anlayışını da rahmetli Özal’la bağdaştırdığım, Genel Başkanımız Ali Babacan, hizmet noktasında taşın altına elini sokmuşken, ben görevden kaçamazdım. Memnuniyetle bu görevi üstlendim. Şahsıma kıymet vererek, teveccüh gösteren Erzurumlu hemşerilerime teşekkür ediyorum. Onlar benim yüzümü hiçbir zaman kara çıkarmadı. Bende onları mahcup etmeme adına elimden gelen gayreti göstereceğim.  Erzurum’un dertlerine DEVA olmak adına ne gerekiyorsa yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.

                                                       

Ayrıca bize güvenerek Kurucu İl Başkanlığı görevini şahsıma layık gören Genel Başkanımız Ali Babacan’a, ekibine ve komisyon üyelerine teşekkür ediyorum. Kısa sürede Erzurum’da teşkilatlarımızı oluşturarak, çalışmalarımıza başlayacağız. Partimizin kapıları, Erzurum’u dert edinen herkese sonuna kadar açıktır. Bunun bilinmesini isterim.

 

Hakk şerleri hayreyler,

Zannetme ki gayreyler,

Arif anı seyreyler,

Mevlâ görelim neyler,

Neylerse güzel eyler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.