Spor Haber Girişi : 20 Ocak 2020 13:27

Başkan Üneş açıkladı... Doukara Çarşamba geliyor mu?

Başkan Üneş açıkladı... Doukara Çarşamba geliyor mu?
Dün akşam saatlerinde bazı haber siteleri ve sosyal medyada Antalyaspor'un eski golcüsü Souleymane Doukara ile kesin olarak anlaşıldığı ve oyuncunun Çarşamba günü Erzurum'a geleceği iddia edildi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Sezonun ikinci yarısına İstanbulspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak başlayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken, dün akşam saatlerinde bazı haber siteleri ve sosyal medyada Antalyaspor'un eski golcüsü Souleymane Doukara ile kesin olarak anlaşıldığı ve oyuncunun Çarşamba günü Erzurum'a geleceği iddia edildi. 

Halen Suudi Arabistan liginde El İttifak takımında forma giyen Fransız futbolcunun transferiyle ilgili ERKHABER'e özel açıklamalarda bulunan B.B. Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, Doukara ile ilgili olarak sürecin devam ettiğini ve herhangibir anlaşmanın şu an için olmadığını söyledi. Üneş, Doukara'nın Çarşamba günü Erzurum'da olacağı iddiasının gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Bir kere Çarşamba günü biz Beşiktaş ile oynayacağımız kupa maçı için İstanbul'dayız. Dolayısıyla oyuncuyu Çarşamba günü Erzurum'a davet etmemiz mümkün değil" dedi. 

 

"DOUKARA İÇİN SON TEKLİFİ DÜN VERDİK"

Souleymane Doukara transferinin öyle çok kolay bir hadise olmadığına dikkat çeken Başkan Üneş, "El İttifak kulübü oyuncuyu yabancı kontenjanı nedeniyle elinden çıkarmak istiyor. Dolayısıyla kontenjan sorunu nedeniyle oynatmadığı bir oyuncuyu kadroda tutmak istemiyor. Maliyeti de onlara yüksek geliyormuş. Oyuncu yıllmık 1.4 milyon Euro garanti paraya orada oynuyor. Ancak yüklü bir bonservcis alabileceklerini düşündükleri Çin pazarını da yokluyorlar. Bu noktada biz devreye girdik ve resmi teklifimizi yaptık. Dün akşam maçtan sonra da teklifimizi revize ettik ve kulübüne gönderdik. Onlardan gelecek cevabı bekliyoruz. Eğer olumlu bir cevap gelirse oyuncu ile aramızdaki pürüzleri gidermeye çalışacağız" diye konuştu. 

 

"YERLİ BİR FORVETLE DE GÖRÜŞÜYORUZ" 

Doukara'nın haricinde yerli bir forvetle de görüştüklerini ifade eden Başkan Üneş, "Süper Lig'de yıllardır oynayan iyi bir yerli golcü ile temaslarımız devam ediyor. Kulübümüz için en iyi tercih hangisiyle onu yapmak istiyoruz. Muhtemelen de Beşiktaş maçından sonra transferde atılması gereken adımları atacağız" debi  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.