Gündem Haber Girişi : 21 Eylül 2014 21:11

Başkan Sekmen'den New Cıty açıklaması: Müfettiş raporunu bekliyoruz...

Başkan Sekmen'den New Cıty açıklaması: Müfettiş raporunu bekliyoruz...
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, New Cıty konutlarıyla ilgili yaptığı açıklamada müfettiş raporunu beklediklerini ifade etti.
Levent AKPINAR'ın haberi...

EKSİ25HABER / ERZURUM
- Ruhsat problemi olduğu gerekçesiyle Büyükşehir Belediyesi tarafından durdurulan New Cıty konutları ile ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen twitter'dan açıklamalarda bulundu. Mehmet Sekmen açıklamasında Mülkiye Müfettişinin raporunu beklediklerini söyledi.

İşte Sekmen'in o açıklamaları;
 "Değerli hemşehrilerim bizler sizlerin mağduriyeti ile değil refahınız ile mutlu oluruz. Mülkiye müfettişi şuan raporunu hazırlamaktadır. Rapor doğrultusunda hukuk açısından doğru olanı yapacağız. Bizler hakkın hukukun peşindeyiz. Müfettiş raporunu beklemekteyiz"dedi.  



Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adsoyad 24 Eylül 2014 16:19

    sayın sekmen ben şu anda bankalara borçluyum karadayaı ve büyükşehir belediyesinin yapmış olduğu hataları benim gibi binlerce vatandaşa vurdunuz bizim suçumuz günahımız neydi huzurumuz kalmadı perişan olduk kira bir taraftan kredi bir taraftan ne olacak bu işin sonu adamın ruhsatı yokmuş falan filan sayın sekmen ruhsat sorma işi vatandaşamı yoksa belediyeyemi düşer siz görevinizi yapsaydınız bugün bunlar olmayacaktı ahmet küçükler hata yapmış efendim biz yaptıramayız sayın sekmen adama sormazlarmı kurumlar kalıcıdır kişiler gidicidir ne ala o yanlış yapmış sil baştan varmı böyle bişe