Politika Haber Girişi : 16 Mayıs 2019 12:20

Başkan Sekmen'in çalışma ekibindeki değişim devam ediyor

Başkan Sekmen'in çalışma ekibindeki değişim devam ediyor
Büyükşehir Belediye Başkanı Sekmen, ülkücü camianın yakından tanıdığı Yusuf Koç'u, 'Siyasi Danışman' olarak atadı.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Cumhur İttifakı'nın adayı olarak 31 Mart'ta Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Sekmen, yakın çalışma ekibindeki değişime devam ediyor. Başkan Sekmen, son olarak sürpriz bir karar ile 'Siyasi Danışman' olarak Ülkücü camiadan bir ismi atadı. Ülkü Ocakları'nda çeşitli kademelerde görev yapan Yususf Koç, bugün itibariyle görevine başladı.

 


Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 31 Mart seçimlerinin hemen ardından Genel Sekreterliğe Zafer Aynalı'yı, Genel Sekreter Yardımcılığına Hasan Şahin'i ve Basın Müdürlüğü görevine ise Cengiz Durular'ı atamıştı.

 


Yeni döneme bürokrat ve danılşmnlarını değiştirmekle başlayan Büyükehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in, Yusuaf Koç'u siyasi danışman olarak ataması ittifak ortağı ülkücü camiada da memnuniyetle karşılandı.

 

Erzurum Ülkü Ocakları’nda çeşitli kademelerde görev yapmış olan Yusuf Koç, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada''Büyüykşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen'in takdirleriyle siyasi danışmanlığa atanmış bulunmaktayım. Rabbim  yüzümüzün akıyla görevimizi yapmayı nasip etsin'' dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.