Gündem Haber Girişi : 21 Kasım 2014 10:33

Başkan Sekmen düğmeye bastı: Ulaşımda sorunlar çözülüyor...

Başkan Sekmen düğmeye bastı: Ulaşımda sorunlar çözülüyor...
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, bazı mahalle ve sokaklardaki yol problemini çözüme kavuşturacak.
EKSİ25HABER / ERZURUMErzurum Büyükşehir Belediyesi, bazı mahalle ve sokaklardaki yol problemini çözüme kavuşturacak.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ünsal Kıraç, halktan gelen yoğun talep üzerine belediye ekibinin çalışma yaptığını belirterek, Cumhuriyet Caddesi'ndeki trafik akışını rahatlatmayı, İstasyon, Gürcükapı, Aşağı Mumcu Caddesi ve Çavuşoğlu Sokak'taki aksayan yol, trafik akışı ve park sorununu çözmeyi esas alan düzenlemenin tamamlandığını ifade etti.
Belediye olarak ulaşımda önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Kıraç, sürücülerin talebini alarak trafik akışını eski haline getirdiklerini belirtti.
Kentte büyük bir değişim yaşandığına dikkati çeken Kıraç, "Kentimiz marka bir şehir olma yolunda hedefine hızla ilerliyor. Erzurum, 5 yılda çok değişecek. Erzurum halkı, hizmetlerin en güzeline layıktır. Her köşesi tarih kokan bu kent, olması gereken yerde değil. Başkanımız Mehmet Sekmen'in önderliğinde bu şehri olması gereken noktaya taşıyacağız" ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.