Gündem Haber Girişi : 25 Nisan 2015 01:01

Başbakan Erzurum'a müjdelerle geliyor...

Başbakan Erzurum'a müjdelerle geliyor...
Başbakan Ahmet Davutoğlu seçim startını Erzurum mitingiyle veriyor. İstasyon Meydanı'nda halka hitep edecek olan Davutoğlu, DAP Eylem Planı'nı da Erzurum'da açıklayacak
Levent AKPINAR'ın haberi...

- Başbakan Ahmet Davutoğlu 7 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Milletvekili seçimleri için meydanlara iniyor. Davutoğlu'nun ilk durağı ise Erzurum olacak. Bugün saat 12.30'da kente gelecek olan Başbakan Davutoğlu saat 13:00'da İstasyon meydanında halka hitap edecek. Başbakan olduktan sonra Erzurum'da ilk kez miting yapacak olan Davutoğlu'nun coşkulu bir kalabalığa seslenmesi bekleniyor.
Her seçimde AK Parti'ye büyük destek veren Erzurum'a müjdelerle gelecek olan Başbakan Davutoğlu'nun DAP Eylem Planı'nı da Erzurum'da kamuoyu ile paylaşacak. Hızlı treni de gündemine alacak olan Davutoğlu'nun kış turizmiyle ilgili de önemli açıklamalar yapması bekleniyor. Başbakan Davutoğlu'nun Erzurum ziyaretine çok sayıda bakanında katılacağı öğrenildi. Davutoğlu mitingin ardından Sivas'a geçecek. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.