Gündem Haber Girişi : 27 Kasım 2014 01:51

Başbakan Davutoğlu: Aynı ideallere sahip çıkacağız...

Başbakan Davutoğlu: Aynı ideallere sahip çıkacağız...
Başbakan Davutoğlu, " Erzurum Kongresi'nden, bizim bu hafta sonu gerçekleştireceğimiz Ak Parti İl Kongresi arasında gönül bağı, istiklal aşkı bağı, istikbal bağı vardır " dedi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Bu hafta il kongrelerine Erzurum'dan başlayacaklarını belirten Başbakan Ahmet Davutoğlu, Erzurum Kongresi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. il kongrelerimizi istiklalimizin başlangıç noktasını teşkil eden Erzurum Kongresi'yle Erzurum'da gerçekleştireceğiz" ifadesini kullanan Başbakan Davutoğlu,  "Erzurum Kongresi'nden, bizim Ak Parti'de bu hafta sonu gerçekleştireceğimiz Ak Parti İl Kongresi arasında gönül bağı, istiklal aşkı bağı, istikbal bağı vardır. Erzurum Kongresi, 1919'da hangi şartlarda gerçekleşmişse ama ne büyük bir iddiayla milli iradeyi ortaya koyacak bir onurlu davranış sergilemişse biz de inşallah 2014 Ak Parti Erzurum Kongresi'yle aynı ideallere sahip çıkacağız, aynı idealler için canımızı, başımızı, emeğimizi, alın terimizi ortaya koyacağız" değerlendirmesinde bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.