Gündem Haber Girişi : 27 Ekim 2016 16:52

Aydemir'den Milletvekillerine EYOF daveti

Aydemir'den Milletvekillerine EYOF daveti
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM Genel Kurulunda milletvekillerine çağrı yaparak, "Yüce meclisimizin tüm mensuplarını EYOF 2017 Erzurum organizasyonuna, ülkemizin bu sportif coşkusunu paylaşmaya, Erzurum'a davet ediyoruz" dedi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM Genel Kurulunda milletvekillerine çağrı yaparak, "Yüce meclisimizin tüm mensuplarını EYOF 2017 Erzurum organizasyonuna, ülkemizin bu sportif coşkusunu paylaşmaya, Erzurum'a davet ediyoruz" dedi. 
TBMM'nin dünkü oturumunda gündem dışı söz alarak, Erzurum'da 12-17 şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan EYOWF 2017 hakkında bilgilendirme ve değerlendirme konuşması yapan Milletvekili Aydemir, "Kış Sporları alanında ülkemiz, bölgemiz ve ilimiz adına kaydedilen bu gelişmeyi sağlayan sayın Cumhurbaşkanımıza, hükümetimize minnettarlığımızı arzetmeyi bir borç biliyorum." ifadelerini kullandı.
"Erzurum bir dünya markası"
Milletvekili Aydemir, konuşmasında, "Winter Universiade 2011'den sonra Gençlik Oyunları bazında Avrupa'nın en büyük organizasyonu olan Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları, bilinen adıyla EYOF 2017'ye ev sahipliği yapacak olan Erzurum halkının şükran hislerini paylaşmak isterim.
12-17 Şubat 2017 tarihinde Erzurum'da yapılacak olan EYOWF 2017, yalnız Erzurum'un değil aynı zamanda ülkemizin kış turizm ve sporlarında ulaştığı gıpta edilen düzeyi ifade açısından da oldukça önemlidir. Kış Sporları alanında ülkemiz, bölgemiz ve ilimiz adına kaydedilen bu gelişmeyi sağlayan sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümetimize minnettarlığımızı arz etmeyi bir borç biliyorum" dedi.
Dadaşlar Cumhurbaşkanımıza minnettardır
Erzurumlunun Winter Üniversiade 2011 dolayısıyla aldığı yatırımlarla kış turizm ve sporlarında Dünya Kış Sporları literatürüne girdiğini belirten Milletvekili Aydemir, "Winter Universiade 2011ile Dünya Kış spor ve turizm gündemine giren Erzurum halkı, bu devasa spor organizasyonun için büyük yatırımlar gerçekleştiren Sayın cumhurbaşkanımıza şükranlarını sunmaktadır. Bu vesile ile yüce meclisimizin tüm mensuplarını EYOF 2017 Erzurum organizasyonuna, ülkemizin bu sportif coşkusunu paylaşmaya davet ediyoruz" şeklinde konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.