Politika Haber Girişi : 27 Nisan 2015 10:28

Aydemir: Dadaş ferasetine minnettarız...

Aydemir: Dadaş ferasetine minnettarız...
AK Parti milletvekili adayı İbrahim Aydemir, "Cumartesi günü gerçekleştirilen AK mitinge , Erzurumlunun gösterdiği ilgi ve verdiği destek dadaş ferasetinin ürünü ve sonucudur" dedi.
EKSİ25HABER / ERZURUM - AK Parti milletvekili adayı İbrahim Aydemir, "Cumartesi günü gerçekleştirilen AK mitinge , Erzurumlunun gösterdiği ilgi ve verdiği destek dadaş ferasetinin ürünü ve sonucudur" dedi. 
DADAŞÇA DURUŞ
Aydemir, 'Karayazı'dan Oltu'ya, Olur'dan Horasan'a, Çat'tan Aşkale'ye kadar, yüreklerini AK Parti mitingine taşıyan dadaşlar, 13 yıllık süreçte bu ülkeye çağdaş hizmetleri taşıyan, inanç, fikir ve teşebbüs hürriyetlerinin önündeki engelleri kaldıran AK davaya ve onun temsilcilerine vefalarını göstermişlerdir. Bu duruşa, bu teveccühe ve bu desteğe minnettarız' dedi.
ERZURUM'A VERİLEN ÖZEL ÖNEM
AK Parti'nin 7 haziran seçimi öncesinde ilk mitingini Erzurum'da gerçekleştirdiğini, bunun Erzurum'a verilen özel önem ve güvenin eseri olduğunu açıklayan Aydemir, "Kuruluşundan bugüne AK Parti Erzurum'u Türkiye'nin özü ve sesi olarak görmüştür. Kurucu lideri her vesile ile Erzurum'un ehemmiyetini vurgulamış ve bu ülkenin irfan ve vicdanını, tarihi konum ve duruşuyla ifade eden Dadaşlara özel bir yaklaşım sergilemiştir. Dadaşlar da bu sevgi temelli davanın temsilcilerine gönülleriyle destek vererek, dadaşça bir vefa göstermişlerdir. Aziz Erzurumlulara müteşekkiriz" kaydını düştü.
DADAŞ TEVECÜHÜ
AK Parti'nin '2023 Hedefinde Yeni Türkiye' temalı mitingine gösterilen ilginin ve mitingde sergilenen coşkunun Türk Siyasi hayatı için örnek oluşturduğu, Erzurumlunun başörtüsü zulmünü sona erdiren, hizmet ve yatırımlarıyla 'insan sevgi ve saygısını' öne çıkaran AK Parti'ye tarihi bir teveccüh gösterdiğine vurgu yapan Aydemir, 'Bir kez daha ve yürekten bu toprağın evladı olmaktan gurur duyduk. Bir kez daha Dadaş olmanın gururunu yaşadık. Erzurum bir vefa şehri olduğunu bir kez daha göstermiştir. Ne mutlu ki böyle bir şehrin evlatlarıyız' dedi.
DAP EYLEM PLANI
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun sadece seçim çalışması ve söylemi için Erzurum'a gelmediği, Doğu Anadolu Kalkınma Projesi eylem planını da Erzurum'da açıklayarak, il ve bölgenin kalkınması için yeni yol haritasını Erzurumlularla paylaştığını belirten Aydemir, 21 milyar tutarındaki yatırımlarla, bölge ve ilin sosyal ekonomik vizyonuna yeni bir destek sağlandığını bildirdi.
HAYDİ BİSMİLLAH DEDİK..
Bu yaklaşımın Erzurum'a özel bir duruşu ifade ettiğini anlatan Aydemir, "Sayın Genel Başkanımızın 'Erzurum'dan Bismillah dedik' sözü, AK hareketin dadaşlara duyduğu güveni en iyi tarif eden berceste bir ifadedir. Biz de bu çağrıya ses katarak, Erzurum'a hizmet yolunda bir kez daha imanımızı yeniledik ve Erzurum için Haydi Bismillah dedik." dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.