Politika Haber Girişi : 14 Mart 2019 23:25

Atik Ağdağ: Bizim tek ittifakımız aziz milletimizledir...

Atik Ağdağ: Bizim tek ittifakımız aziz milletimizledir...
Saadet Partisi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Atik Ağdağ, seçim çalışmalarını Köprüköy, Yağan ve Tekman ilçe merkezilerinde sürdürdü.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Saadet Partisi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Atik Ağdağ, seçim çalışmalarını Köprüköy,  Yağan ve Tekman ilçe merkezilerinde sürdürdü.

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşların sorunlarını ve yerel yönetimlerden beklentilerini dinleyen Saadet Partisi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atik Ağdağ, ekonomik krizin tetiklediği en büyük sorunun işsizlik olduğu ve bu sorunun artık derin bir yara haline geldiğini dile getirdi.

Ekonomik kriz ve işsizliğin en önemli faktörlerinden birinin dışa bağımlılık olduğunun vurgusunu yapan Ağdağ, ‘Tarım ve hayvancılık şehri diye anılan Erzurum’umuzun hali bile içler acısı durumda. Tarım ve hayvancılık alanında çok ileri bir noktada olmamız gerekirken, etimizi bile ithal edişimiz ülke olarak nasıl bir çıkmazın içerisinde olduğumuzun göstergesidir.’ dedi.

Yerel anlamda gerçekleştirmeyi hedefledikleri yatırım ve yatırımcıyı destekleme projeleri hakkında vatandaşlar bilgilendiren Ağdağ, ‘Kalkınmanın temeli üretimden geçer. Üretimin olmadığı yerde bağımlılık tüm toplumu esir alır ve kalkınma değil çöküş ile karşılaşılır’ dedi.

Gezdiği tüm ilçelerde vatandaşın yoğun ilgi ve desteği ile karşılanan Ağdağ,  yerel seçimlere ittifaksız giren tek siyasi parti olduğunun da vurgusunu yaptı. .

‘Milli Görüş ruhunun tek temsilcisi olan Saadet Partisi’nin bu seçimlerde tek ittifakı, aziz millettimizin ta kendisidir’ diyen Saadet Partisi Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Atik Ağdağ, konuşmalarına şöyle devam etti;

‘Bizleri bu seçim sürecinde ısrarla bir ittifak potası içerisine sokmaya çalışan ve bu anlamda her türlü iftiraya başvurmaktan geri durmayan hükümetin asıl korkusu, aziz milletimizin gerçekleri görerek doğru tercihte bulunacak olmasıdır.

Saadet Partisi olarak, Erzurum’da olduğu gibi tüm Türkiye genelinde seçimlere herhangi bir ittifaka dâhil olmadan girmekteyiz. Bu anlamda bizler milletimiz ile bir bütün olarak hareket edecek ve yine milletimizin vereceği karara rıza göstereceğiz.

Maalesef ülke sorunlarımızın bir kenara itildiği, ekonomik kriz gerçeğinin oynana rakamlar ve kurulan tanzim satış mağazaları ile gizlenmeye çalışıldığı, işsizliğin yanı sıra faizin zirve yaptığı ve vatandaşlarımızın dar boğaz yaşadığı bir dönemde, hükumetin vatandaşlarımızın aklı ile adeta alay ederek süreci başka noktalara çekmeye çalışması artık vatandaşlarımızın da gözünden kaçmamaktadır. Milletimiz artık gerçekleri görüyor ve yeni bir oyuna gelmek istemiyor.

Türkiye olarak, 81 milyonluk nüfusu ile tek yürek atan kardeşler topluluğuyuz.  Bu anlamda ne terör ve ne de iktidar ve yandaşlarının kamplaştırıcı dili bu kardeşliğimizi bozamayacaktır.

Ve inşallah bu yerel seçimlerde aziz milletimiz doğru kararı vererek, ülke yönetimini yerelden başlamak üzere layık olan ellere teslim edecektir.

Bu anlamda siz kıymetli vatandaşlarımıza dürüst yönetim ve eşit hizmet anlamında söz vererek destekleriniz bekliyor ve oyunuzu Saadet Partisi’ne kullanmanızı temenni ediyorum.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.