Gündem Haber Girişi : 07 Haziran 2019 00:49

Atatürk Üniversitesi'ni yasa boğan kaza...

Atatürk Üniversitesi'ni yasa boğan kaza...
ekirdağ'ın Çorlu ilçesinde tır ile çarpışan otomobil alev alarak yandı. Feci kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Ölenlerden üçünün öğrenci olduğu ve Atatürk Üniversitesi'nde öğrenim gördüğü öğrenildi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde tır ile çarpışan otomobil alev alarak yandı. Feci kazada 5 kişi hayatını kaybetti. Ölenlerden üçünün öğrenci olduğu ve Atatürk Üniversitesi'nde öğrenim gördüğü öğrenildi.

 

Edinilen bilgiye göre, saat 10.00 sıralarında Edirne-İstanbul otoyolu Çorlu mevkiinde meydana gelen kazada 34 FL 2845 çekici ve 34 EB 4058 dorse plakalı tır, 67 AAV 778 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazanın ardından alev alarak yanan otomobildeki 5 kişi hayatını kaybetti. 

 

Kazanın ardından inceleme yapan polis ekipleri tamamı yanmış olan otomobilde ölenlerin kimliklerine dair bir iz aradı. Aracın plakasından yola çıkan ekipler otomobilin Yasemin Kaynar İbiş (47) adına kayıtlı olduğunu tespit ederek kadının yakınlarına ulaştı. 
Yapılan incelemelerde ölen diğer kişilerin Melike Sülün (25), Şeyma Yavuz (26) ve Büşra İbiş (25) oldukları tespit edilirken, ölen son kişinin kimliği ise hastanede yapılan incelemelerin ardından belli oldu ve ölen 5. kişinin Nesrin Narin (27) olduğu belirlendi. 
Kazada ölenlerin üniversite öğrencisi oldukları Erzurum’da öğrenim gördükleri, aynı yurtta kaldıkları ve kaza öncesi Erzurum’dan İstanbul’a geldikleri ve bir arkadaşlarının Tekirdağ’daki düğününe katılmak üzere İstanbul’dan öğrencilerden Büşra İbiş’in annesi Yasemin Kaynar İbiş idaresindeki otomobille yola çıktıkları kaydedildi. 
Adli tıp kurumundaki işlemlerin tamamlanmasının ardından feci kazada hayatını kaybeden 5 kişiden Büşra İbiş annesi Yasemin Kaynar İbiş ve Şeyma Yavuz’un İstanbul’da, Nesrin Narin’in Kütahya’da, Melike Sülün’ün ise Bursa’da toprağa verileceği belirtildi. 

 

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYIMLADI

 

Feci kazanın ardından Atatürk Üniversitesi başsağlığı mesajı yayımladı. Mesajda şu ifadelere yer verildi;

Üniversitemizde öğrenim gören Büşra İbiş, Şeyma Yavuz ve Nesrin Narin‘in geçirdikleri elim kaza sonucunda vefat haberleri üniversitemizi derinden üzmüştür.

Kıymetli öğrencilerimize Allah‘tan rahmet; sevdiklerine, yakınlarına ve tüm Atatürk Üniversitesi ailesine başsağlığı dileriz.

Makamları âli, mekânları cennet olsun...

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.