Spor Haber Girişi : 05 Şubat 2019 02:05

Ahmet Çakar: Golün gol olduğunu Özgür Yankaya'da biliyor...

Ahmet Çakar: Golün gol olduğunu Özgür Yankaya'da biliyor...
Eski hakem ve Spor yorumcusu Ahmet Çakar Beyaz TV’de yayınlanan Derin Futbol programında Erzurumspor-Rizespor maçının 42. Dakikasında mavi-beyazlıların bulduğu golü VAR’a giderek iptal eden maçın hakemi Özgür Yankaya ve MHK’ye sert sözlerle yüklendi.

EKSİ25HABER / ERZURUM - Eski hakem ve Spor yorumcusu Ahmet Çakar Beyaz TV’de yayınlanan Derin Futbol programında Erzurumspor-Rizespor maçının 42. Dakikasında mavi-beyazlıların bulduğu golü VAR’a giderek iptal eden maçın hakemi Özgür Yankaya ve MHK’ye sert sözlerle yüklendi.

Golün ardından Hakem Yankaya’nın “VAR’a git incele” talimatını aldıktan sonra yere baktığını belirten Çakar, programda şu ifadeleri kullandı;

 “Hakem Yankaya incele talimatı aldıktan sonra 3 saniye yere baktı. Suçlu adam yere bakar. Düşündü. Aklına çok enteresan şeyler geldi. Ben aklına ne geldiğini biliyorum ama söyleyemiyorum burada kusura bakmayın. Bakın beyler Erzurumspor Pazar günü boğulmuştur. Erzurum’u boğdular. Ben o maçın böyle olacağını bildiğim için evde 90 dakikasını izledim. Çünkü Erzurum-Rize maçının hakemi Cüneyt Çakır olur. O yoksa Fırat Aydınus olur. O yoksa Halis Özkahya olur. O yoksa Mete Kalkavan olur. Bu maçın hakeminin niye Özgür Yankaya olduğunu ben biliyorum.  Özgür biliyor. Hakemlikten gelen bir çok adam biliyor. Erzurumlular biliyor. Rizeliler biliyor. Ama ben bunu buradan söyleyemem. Kendimi savcıların karşısında buluyorum.

 

ÖZGÜR EVLADIM ERZURUM’U BOĞDUN

 

Ama Özgür Yankaya benim gözlerime baksın. Ben VAR’dan sonra onun gözlerine baktım. Özgür evladım Erzurum’u boğdun. Bir hakem için en önemli şey kendini kullandırmamaktır. Bunu genel konuşuyorum. Özgün için konuşmuyorum. Bir hakem için en önemli şey tetikçilik yapmamaktır. Zaten Egemen uyandı. Egemen her şeyi benden çok iyi biliyor. İşin kötüsü Özgün’de biliyor golün gol olduğunu. Erzurum’un hakkı yenildi. Daha kötüsü hakem hatası ile yenilmedi. Erzurum soğuk bir yer boğmaca oldunuz beyler.”


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.