Gündem Haber Girişi : 28 Temmuz 2014 00:28

Adım adım Erzurum'a..

Adım adım Erzurum'a..
Ankara-Yozgat-Sivas arası Hızlı Tren projesinin ilk etabındaki altyapı çalışmaları tamamlanırken, birinci ve üçüncü etap çalışmalarının yüzde 30 düzeyine getirildiği, Proje tamamlandıktan sonra sırada Sivas-Erzincan-Erzurum var.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Ankara-Yozgat-Sivas arası Hızlı Tren projesinin ilk etabındaki altyapı çalışmaları tamamlanırken, birinci ve üçüncü etap çalışmalarının yüzde 30 düzeyine getirildiği, Proje tamamlandıktan sonra sırada Sivas-Erzincan-Erzurum var.
Ankara-Tiflis bağlantılı İpek Yolu Hızlı Tren Projesi'nin ilk etabını oluşturan Yozgat'ın Yerköy İlçesi ile Sorgun arasındaki altyapı çalışmalarının tamamlandığı bildirildi. İkinci etabı oluşturan Sorgun-Sivas ve üçüncü etabı oluşturan Yerköy-Kırıkkale arasındaki çalışmaların ise yüzde 30'lar seviyesine getirildiği öğrenildi. Ankara-Yozgat-Sivas Hızlı Tren Demir Yolu Hattı'nın bitirilmesinin ardından Sivas-Erzincan-Erzurum hattı için proje çalışmaları başlayacak...
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.