Gündem Haber Girişi : 23 Nisan 2015 17:38

Abdurrahim Fırat'tan Başkan Korkut'a ziyaret...

Abdurrahim Fırat'tan Başkan Korkut'a ziyaret...
Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Abdurrahim Fırat, Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın ile birlikte Yakutiye belediyesini ziyaret etti.
EKSİ25HABER / ERZURUM - Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Abdurrahim Fırat, Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın ile birlikte Yakutiye belediyesini ziyaret etti. Odaları tek tek gezen Fırat, ardından Başkan Ali Korkut'u makamında ziyaret etti. Fırat, "Belediye başkanımız ve belediye personeline selam verip hatır sormak için ziyarette bulundum" dedi. 
Milletvekili adayı Abdurrahim Fırat, Ak Parti Yakutiye İlçe Başkanı Recep Aydın ile birlikte Yakutiye Belediyesini ziyaret etti. Abdurrahim Fırat ile İlçe Başkanı Recep Aydın, odaları tek tek dolaşarak personelin hatırını sordular. Ardından Başkan Ali Korkut'u makamında ziyaret eden Fırat ve Aydın, çay için sohbet ettiler. İlçe Başkanı Recep Aydın, "Milletvekili adayımız Abdurrahim Fırat ile birlikte ilçemizdeki esnafı, kamu kurumlarını ziyaret ediyoruz. İnsanımızın hatırlarını soruyoruz, istek ve taleplerini dinliyoruz. Sohbet eşliğinde kendimizi anlatıyoruz. Yakutiye belediye personelinin tek tek elini sıktık, şimdi de Başkanımızın çayını içiyoruz. İyi bir seçim süreci geçirmek istiyoruz" dedi.
Milletvekili Abdurrahim Fırat ise her kapıyı çalma gayretinde olduklarını belirterek "Amacımız çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmamak. İnsanımıza kendimizi anlatıyoruz, iktidarımızın yeni dönem için hedeflerini aktarmaya çalışıyoruz. İnşallah hayırlı olur" şeklinde konuştu. Ali Korkut, siyasetin çok çalışmak gibi bir yönü olduğunu hatırlatarak Abdurrahim Fırat'a başarılar diledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.