Asayiş Haber Girişi : 04 Ekim 2015 01:14

2011 Üniversiad'da forma giymişti... Milli sporcu öldürüldü...

2011 Üniversiad'da forma giymişti... Milli sporcu öldürüldü...
Bayan Buz Hokeyi Milli takımı oyuncusu Dilara Elysse Özen, 29 yaşındaki erkek arkadaşı Andrew Messner tarafından öldürüldü.
EKSİ25HABER / ERZURUM - ABD'nin Philadelphia kentinde, Bayan Buz Hokeyi Milli takımı oyuncusu Dilara Elysse Özen, 29 yaşındaki erkek arkadaşı Andrew Messner tarafından, evinde öldürüldü Dilara'nın cesedi, annesi tarafından evinin banyosunda küvetin içinde bulundu. 
2015 yılının başında da, Dilara Özen'e fiziksel saldırıda bulunduğu için gözaltına alınan ve olaydan sonra ifade vermek için mahkemeye gitmediği için hakkında tutuklama kararı bulunan Andrew Messner, sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.
Dilara Özen'in kendisini 'hayat dolu bir insandı' diye niteledikleri komşuları, geçtiğimiz pazartesi gecesi, Dilara ile erkek arkadaşı arasında bağrışma ve tartışma sesleri duyduklarını belirtti. 

UNİVERSİADE'DE MİLLİ FORMAYI GİYMİŞTİ

Erkek arkadaşı tarafından katledilen Dilara Elysse Özen, Erzurum'da 2011 yılında düzenelenen Universiade oyunlarında Bayan Buz Hokeyi Milli takımı formasını giymişti. 
En son İzmir Buz Hokeyi takımında da forma giyen Dilara, geçtiğimiz yıl seyahat zorluklarından milli takımdan affını istemişti. (Vatan)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.